ECO chalets

Eco chalets
Check Availability This Room

ECO chalets

From: 0.0€ Night

Voor diegenen die een stevig dak boven het hoofd wensen hebben wij zes ecologische chalets ontworpen in 2009. Deze hele mooie huisjes, gelegen op een terras slechts enkele stappen verwijderd van de receptie bieden u een luxe verblijf op twee verdiepingen van 100 m/2 in totaal. Elk chalet kan tot 6 personen (4 + 2) herbergen en in twee chalets worden ook honden geaccepteerd.
Op de begane grond vindt men een entree met genoeg opbergruimte voor sportuitrusting, een ruime woonkamer met een divan (extra bed voor twee personen), een TV, een eethoek en een praktische keuken met de nodige uitrusting, een ijskast en een badkamer met douche. Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers met in elk een comfortabel bed (2.10 m lang) dat veranderd kan worden in een dubbel bed. Bovendien is er een draadloze en kostenvrije internet verbinding.

Het verblijf in de chalets is extra aangenaam door de warmte die uitgestraald wordt door het hout dat zorgt voor een optimaal welzijn daar het overbodig vocht uit de atmosfeer weghaalt of juist toevoegt wordt indien de lucht te droog mocht zijn. De houten muren zijn slechts bedekt met een laag olie en de vloeren zijn behandeld met boenwas die er voor zorgt dat het hout zijn natuurlijke kracht behoudt. Rondom de chalets zijn bloemen geplant en bevinden zich grasveldjes die vanuit stenen paadjes bereikt kunnen worden. Een vakantie in deze ecochalets bieden een prachtige mélange van comfort en de nabijheid van de natuur.

Kom om het te genieten!

De bekende campinggids Alan Rogers gaf onze ecochalets de hoogste kwaliteitsgraad en selecteerde onze camping om deel te nemen aan de European Winner of Rented Accommodation Award 2010.

Pricing plans

MonTueWedThuFriSatSun
0.0€ 0.0€ 0.0€ 0.0€ 0.0€ 0.0€ 0.0€