Standplaatsen voor tenten

Check Availability This Room

Standplaatsen voor tenten

From: 0.0€ Night

Gasten die er van houden de vakantie door te brengen in een tent zullen beslist genieten van Zone D omdat er enerzijds verschillende terrassen beschikbaar zijn en men er anderzijds niet met de auto mag komen. De terrassen hebben verschillende afmetingen. Sommige zijn groot genoeg voor slechts een enkele tent. In de directe nabijheid van de terrassen bevindt zich een speciale picknickplaats die overdekt is en waar men toestemming heeft om een kampvuur te maken. Niet ver verwijderd van Zone D hebben wij een paar parkeerplaatsen.

Zones A, B en C zijn meer geschikt voor grote tenten ofschoon er ook ruimte is voor kleine tenten bij de bocht die de helling maakt in het bovenste deel van Zone C. Hier vindt men eveneens plekken die bedoeld zijn voor een barbecue en kampvuur.

Zone E heeft een bijzondere charme omdat zij zich in een bos bevindt, het hoogste deel grenst aan een weiland. Dit deel is bedoeld voor tenten, campingcars en caravans. Het beschikt over electra en er zijn plekken gereserveerd voor een kampvuur.

Pricing plans

MonTueWedThuFriSatSun
0.0€ 0.0€ 0.0€ 0.0€ 0.0€ 0.0€ 0.0€