Wat wij bieden in Camping Koren

In Koren Camp wordt aan iedereen gedacht, zowel aan de tentkampeerder als aan de liefhebber van het overnachten in een caravan. Bovendien bezitten wij zes houten ecochalets voor diegenen die van comfort houden.
Het terrein met terrassen dat gelegen is op de linkeroever van de rivier de Soča werd verdeeld in vijf zones waar men 70 standplaatsen vindt van 40 to 100 m/2. Het dichtst aan de rivier Soča bevindt zich Zone A (op een terras, ongeveer 20 m boven de rivier) en het verst verwijderd van de rivier is Zone D (50 m van de rivier).

De ontvangstdesk en de kampeerwinkel bevinden zich in het centrum van de camping. Aan de receptie kunt u een visvergunning verkrijgen om in de Soča te mogen vissen.

Op het terrein hebben wij 3 sanitairgebouwen. Een in Zone D, een in Zone E, en de ander bij de receptie waar ook een vaatwasplaats is en een douche voor personen met een handicap. Bovendien beschikken wij over een stortplaats voor chemische toiletten, vuilwaterafvoer en watertoevoer.

De Zones A, B en C zijn vooral bedoeld voor campingcars, caravans en grote tenten. In Zone C beschikken wij over 6 standplaatsen voor campingcars met alle voorzieningen. Alle standplaatsen hebben electra. In Zone B kunnen onze gasten eventueel twee open douches met koud water gebruiken.

De standplaatsen in Zone D zijn niet toegankelijk voor auto’s. Deze Zone is slechts voor tenten bedoeld. Overigens is deze Zone ook de plaats waar de sportfaciliteiten zich bevinden zoals een klimtoren, volleybalterrein, tafeltennis en meer. Verder hebben wij op de camping een boulodrome en een speeltuin voor kinderen. Zone E is bedoeld voor campingcars zowel als voor tenten en het hoger gelegen gedeelte met gras ook.

Op verschillende plekken op de camping, in de buurt van de standplaatsen, bevinden zich tafels en banken die meer comfort bieden voor een prettig verblijf.

Er zijn bomen op de camping die voor veel schaduw zorgen, maar aan de rivier, zelfs in hete zomers, is het aangenaam koel.

Beter voor het milieu

Sinds wij, Camp Koren Kobarid, bestaan doelen wij op een natuurvriendelijke ontwikkeling en daarom geven wij veel aandacht aan de bescherming van het milieu. Bovendien voldoen wij aan de eisen van het EU Ecolabel en delen onze passie met onze gasten voor organisch voedsel. Op de camping hebben wij een paar kruidentuinen waar onze gasten gratis kruiden kunnen plukken om het verblijf bij ons nog aangenamer te maken.
Ook in de kampwinkel op de camping heeft u de mogelijkheid om ecoproducten te kopen. In samenwerking met organische boerderijen in de buurt bieden wij aan onze gasten verse locale organische groenten en fruit, kaas, honing, eigengemaakte etenswaren en kruiden.

Beschikbaar voor onze gasten:

 • kampwinkel (met ecoproducten)
 • kinderspeeltuin met klimmuur
 • klimtoren * (8 m hoog; bestemd voor beginners en gevorderden)
 • volleybalterrein
 • mountainbikeverhuur (ook voor kinderen)*
 • boulodrome
 • tafel voor tafeltennis
 • tafeltennismateriaal te huur*
 • gebruik van was-en droogmaschines*
 • internetconnectie*

Op de camping kan u:

Informatie voor paragliders:

 • alle inlichtingen betreffende weersomstandigheden voor het vliegen
 • parataxis naar de startplaats*
 • tandemparagliding beschikbaar*

Transfer van de luchthaven
Op aanvraag kunnen onze gasten afgehaald worden van de omliggende luchthavens in Slovenië, Italië en Oostenrijk (Ljubljana, Venetië, Trieste, Klagenfurt) and teruggebracht worden na hun verblijf.*
* te betalen service