Ecocamping

Ecocamping

Hier bevindt u zich op de juiste plek wat betreft het natuurvriendelijke toerisme
De natuurvriendelijke oriëntatie van Koren Camp is een van de basiselementen naar de natuur toe en in richting van onze gasten. Alles op de camping werd georganiseerd met in acht neming van het natuurlijke kader. Bovendien streven wij er naar zo veel mogelijk ecologische lokale producten aan te bieden in onze winkel.

 

Ecoproducten

In de winkel op de camping vindt u vers fruit en groenten van boerderijen in de omgeving en vele locale specialiteiten zoals kaas, honing, gedroogd vlees, kruiden en nog veel meer. Op het terrein van de camping hebben wij kruiden geplant die zo door onze gasten geplukt kunnen worden voor hun pasta, visgerechten en risotto.

 

EcocampingEU Ecolabel

Koren Camp was de eerste camping in Slovenië dat in 2011 de criteria beantwoorde voor het verkrijgen van het European Ecolabel voor milieuvriendelijke camping. Gezien ons jarenlange streven was deze onderscheiding een welverdiende prijs voor onze inzet.

 

We zijn er van bewust dat de natuur de bron is van het leven en daarom respecteren wij deze. Wij beschikken over vuilnisbakken voor de meest diverse afvalproductenselectie. Voor het verwarmen van water gebruiken wij solarcellen, wij gebruiken regenwater voor de planten op de camping, wij hebben geen kunstmest maar natuurlijke afbraakmiddelen zoals azijn voor de schoonmaak. Wij verwachten dezelfde houding van onze gasten.

 

Ecocamping