Over ons

Koren Kobarid Camp

de enige ECOcamping van Slovenië

Op een prachtige locatie, op een terras dat met bossen bedekt is en direct boven de rivier de Soča ligt een van de mooiste campings van de Soča Vallei, een camping van ongeveer 4000 m/2. Koren Kobarid Camp**** dat 280 gasten op de camping kan ontvangen en 36 gasten in de ecochalets is de enige viersterrencamping in dit deel van de Soča Vallei. Koren Camp heeft een lange traditie in ecotourisme en was een van de eerste Sloveense campings die een EU Ecolabel, het Europese certificaat voor milieutoerisme, toegekend kreeg. De camping is het hele jaar open en dit geldt eveneens voor de ecohuisjes.

De toeristische gids Cool Camping Europa heeft Koren Camp ingedeeld bij de 20 topbestemmingen van Europa voor natuur en camping. Wij werden ook aanbevolen door de belangrijkste gids in Europa, de ADAC, zowel als door de Britse campinggids Alan Rogers, die ons zelfs beloonde met de Rented Accommodation Award 2010 vanwege de kwaliteit van onze chalets.

Kom zelf eens testen waarom wij zo veel prijzen jaar na jaar ontvangen en waarom een derde van onze gasten elk jaar weer terug komt!!